Leverandører

Vi har et bredt utvalg av møbler og interiør fra en rekke leverandører. Bare ta turen innom så finner vi akkurat det du er på utkikk etter – vi har selvsagt også muligheten til å bestille det du ønsker deg. Vi monterer alle møbler for deg til en hyggelig pris som er avtalt på forhånd.

 

Ekornes

Ekornes ASA er en norsk møbelprodusent med hovedkontor i Sykkylven, Møre og Romsdal. Selskapet er mest kjent for varemerkene Stressless® og Svane®. Ekornes ble etablert av Jens E. Ekornes i 1934, som J. E. Ekornes Fjærfabrikk. Bedriften startet med tre ansatte, og produserte fjærer til møbler og madrasser. Samme år startet også produksjon av hele madrasser, og Svanemadrassen ble lansert i 1935. I 1947 begynte fabrikken å produsere møbeldeler i tre til sovesofaer og sokler til madrasser.

 

 

Wonderland

Wonderlands historie går tilbake til 1969, da bedriften Westnofa etablerte seg på Åndalsnes. I dag er de en av Skandinavias ledende aktører innen senger og madrasser. Høy kvalitet på valg av materialer har alltid vært et sentralt område i deres produktutvikling. Det er grunnen til at Wonderland kan gi deg den søvn og hvile som kroppen trenger for å kunne leve et aktivt liv.